Известие

Collapse
No announcement yet.

Амортесори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хехе, той и логика търси
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Преди две седмици смених носачите и като я вдигнаха Алфата видяха, че и тия шокови тампони са станали на парцали в буквалния смисъл. Незнам от тях ли е, или носачите ама сега имам чувството, че кара нова кола Возията е съвсем друго нещо, по плавно реагира на неравности, няма никакво тропане и лопане и спред мен тия шокови тампони си оказват значение за комфорта на возията. А са само по 12 лв. е със свалянето на амортисьора излиза малко по-дебел ремонта ама - усеща се значима разлика!

Comment

Ами да.Шоктампоните са доста важни вза прекратяване на "тропането",както и всички останали тампони по окачването.А относно амортисорите, има Делфи на доло-горе прилична цена и смного добро качество(доколкото съм запознат са Лукас груп).Иначе наи-добре е с Кони ама цената е
        145 1.6boxer

Comment

Първоначално публикувано от Dodo
          Преди две седмици смених носачите и като я вдигнаха Алфата видяха, че и тия шокови тампони са станали на парцали в буквалния смисъл. Незнам от тях ли е, или носачите ама сега имам чувството, че кара нова кола Возията е съвсем друго нещо, по плавно реагира на неравности, няма никакво тропане и лопане и спред мен тия шокови тампони си оказват значение за комфорта на возията. А са само по 12 лв. е със свалянето на амортисьора излиза малко по-дебел ремонта ама - усеща се значима разлика!
          Къде си правил диагностиката. Все пак да я погледнат и моята па ще му мислим после

И цена ако може....
          Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

И мойто лопане отдясно трявба да е от тези шоктампони, направо не се трае като минавам през дупките, а се усеща доста и акто набия рязко спирачката дори с ниска скорост. Ако са те ще е добре щом са 12 лв
            Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Хехе днеска ходих да погледна тези тампони, оказа се няма нищо общо с тях, просто клаксона се е разкачил и се удрял в бронята от вътрешната страна като набия спирачки или мина през дупка! Голям смех беше при майстора! При мен излезе безплатния ватиант!
              Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Ще опресня малко темата.
                Все повече се доближавам до момента на смяна на предни амортисьори. Не съм решил какво да купувам, прегледах цялата тема и общо взето не можах да си направя никакви изводи. Май са малко хората сменяли амортисьори на боксер.
                В момента знам само цената на новите оригинални от Ауто италия - 307 лв за 1 брой
                Давайте други предложения и впечатления ако имате .
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

точно си мислех да питам същото.
                  Мисля да звъня малко по-късно в Руди96 да видя какво ще ми обадят.
                  Общата молба е: кой каквито впечатления и отзиви (и цени) има да ги споделя тук.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

звъннах. Кони обикновени: предни 186.50, задни 170; спортни: предни 222, задни 186.

Питанките: що за животно са спортните? Трябва ли да сменям и пружините ако реша да са такива? Колко вървят новите пружини, ако има нужда да се сменят?
                    Roosevelt

Comment

аз имам 1 малък въпрос - абе тея коли биалетки имат ли ?
                      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Имат си естествено.
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от deks777
                          Къде си правил диагностиката. Все пак да я погледнат и моята па ще му мислим после

И цена ако може....
                          е този въпрос и мен ме интересува, ще бъда много благодарен ако някой даде отговор
                          Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от akula
                            Първоначално публикувано от deks777

И цена ако може....
                            е този въпрос и мен ме интересува, ще бъда много благодарен ако някой даде отговор
                            9 лева е биалетката

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Разбира се,4е ако си слагаш спортни амортисьори трябва и съответните пружини да сложиш.Както и ако искаш спортни пружини,трябва да смениш и амортесьорите
                              Alfa Romeo 145 QV 2000

Comment

Първоначално публикувано от niki19
                                Разбира се,4е ако си слагаш спортни амортисьори трябва и съответните пружини да сложиш.Както и ако искаш спортни пружини,трябва да смениш и амортесьорите
                                не си прав !!!
                                Можеш да имаш спортни амортеьори и без спортни пружини да имаш
                                но обратната комбинация е гадна
                                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Working...
                                X